Családanyu

2 éves a blog!

El sem hiszem 🙂

Már a második blogszülinapnál tartunk!

2012 augusztusában kezdtem el írni -illetve már sokkal előtte, de akkortól került a nyilvánosság elé.

Tavaly, az első szülinapos bejegyzésben írtam, hogy eleinte nem voltam benne biztos, egy év után is írni fogom-e még a blogot, de most, a második szülinap kapcsán már tudom: még annyira sok mindent szeretnék leírni, hogy sok ilyen szülinapos bejegyzésre van nagyon jó esély! No meg nőnek a gyerekek és adódnak új helyzetek -akkor is, ha másodikkal, harmadikkal éljük át ugyanazt a szituációt csak másként, hiszen a gyerek is másik-, amiket meg kell írni. Biztosan mindenki így van vele, akinek gyermeke van -nem is kell feltétlenül egynél több gyermek ehhez- hogy annyira mások a gyerekek, akkor is ha látszólag hasonlóak -korban, nemben, érdeklődésben és akár attitűdben is- hogy ugyanolyan helyzetre is másként reagálnak, máshogy kell nekik segíteni, hozzájuk állni és ez újabb tippekre ad lehetőséget.

Tavaly ilyenkor éppen új lakásunkban igyekeztem dobozmentesíteni a költözés után és mindent a helyére rakni mire szeptemberben a gyerekek bölcsibe, oviba és suliba mennek -most meg már itt lakunk egy éve, ami szuper és ősztől már nem lesz bölcsisünk: ketten iskolába, egyik gyermekünk pedig oviba megy. Várhatóan emiatt kevesebb kisbabás bejegyzés lesz -most már főleg az emlékek maradtak ebből a korszakból, mert a gyerekek már akkorák, hogy nehéz elhinni, valaha elfértek (külön-külön) a hasamban… És fura mód egyre könnyebb a legkisebbet lekötni, míg a nagyokat unatkozás-mentesen tartani egyre nagyobb kihívás.

Éppen ehhez kapcsolódik az első blogos játék nyereménye is. Szeretném megköszönni hogy velem tartotok, olvassátok a bejegyzéseket és külön köszönöm a hozzászólásokat is!

Forrás: http://wolimej.com/free-desktop-wallpapers-birthday-balloons-clip-art-for-windows-7/

Forrás: http://wolimej.com/free-desktop-wallpapers-birthday-balloons-clip-art-for-windows-7/

Aki szeretne részt venni a játékon, annak csak annyi a dolga, hogy itt kommentben vagy a Facebookon hozzászólásként a szülinapos bejegyzéshez megírja, részt szeretne venni a játékban.

Jelentkezni a megadott módon egy hétig lehet: augusztus 14-től 21-e éjfélig.

Sorsolás 21-én lesz, és ha minden jól megy aznap közzé is teszem, ki nyert. A nyertest majd arra kérem, e-mailben* vegye fel velem a kapcsolatot és adja meg postacímét, hogy nyereményét elküldhessem.

Persze, ne maradjon ki az sem, mi a nyeremény:20140810_165832

Pár foglalkoztató füzettel készültem -ezeket főleg kisiskolások forgathatják örömmel, de akár utolsó éves ovisoknak is remek, mivel sok iskolára felkészítő feladat kapott helyet a kiadványokban. Három különböző füzetet és egy kisvakondos ceruzát sorsolok ki -ez mind teszi ki a nyereményt, az egész csomagot kapja majd meg a szerencsés nyertes.

Íme, ezekről lenne szó:

20140728_120516

Töprengő -kedvenc sulira készülő kiadványunk: több kötete is van, jópárat átrágtunk a volt ovissal tavaly ősztől kezdve. Szépek a képek és jók a feladatok benne.

20140728_120524

Egyik oldalpárja

20140728_120535

Második kötet: Ismerkedem az iskolával -hasonló tematikájú, mint az első kötet, bár itt-ott komolyabb (nehezebb) feladatok is vannak benne

20140728_120543

Számolj 10-ig! -ez a legkomolyabb kötet, sok-sok számolós feladat van benne címéhez hűen

20140810_165825

Mind együtt + a ceruza

20140810_165605

Ez lenne az

20140810_165615

Kisvakond 🙂

Sok sikert a játékhoz!

*e-mail címem: celesztina pont viki kukac gmail pont com

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Katalin Jenei says:

    Én is szeretnék részt venni a játékban. 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!